12 DE MAIG JORNADA A LLEIDA “I TU, POTS VOTAR? I TU, POTS PARTICIPAR?

 

Ens complau convidar-te a la jornada de reflexió “I tu, pots votar? I tu, pots participar?”, organitzada per l’AMIC-UGT de Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, l’Observatori Permanent de la Immigració (OPI) i la Biblioteca Pública de Lleida. Aquest acte es durà a terme a la sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida,  el dia 12 de maig de 19 a 20:30 hores.

En la jornada podrem escoltar la ponència “La participació ciutadana i política de les persones immigrades” a càrrec de Jordi Garreta, professor de sociologia de la Universitat de Lleida i coordinador de l’Observatori Permanent dela Immigració, i d’Héctor Silveira, professor de filosofia de la UdL i director adjunt del Observatori del Sistema Penal i dels Drets Humans (OSPDH) de la Universitat de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta trobada és posar sobre la taula les reivindicacions de les persones immigrades, i també de l’associació i el sindicat, entorn a la participació ciutadana a les terres de Lleida. Es tracta d’obrir un espai per a la reflexió i el debat sobre el dret al sufragi en la societat d’acollida perquè considerem necessari continuar treballant per aconseguir la igualtat de drets i oportunitats per a tothom, i perquè el dret a vot de les persones immigrades és una qüestió pendent que s’hauria de solucionar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: