9N – PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA. QUI POT VOTAR?

El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya obre un procés de participació ciutadana en què crida els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya perquè manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya

Qui i com podem participar?

  • Els catalans i les catalanes majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014, residents a Catalunya o a l’exterior al Document Nacional d’Identitat (DNI) dels quals consti l’adreça d’un municipi de Catalunya o bé estiguin inscrits en el Registre de catalans o catalanes a l’exterior. Per participar han de presentar el DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia). Els catalans i catalanes a l’estranger que no disposin d’un DNI en què consti com adreça un municipi català poden presentar el passaport vigent juntament amb el comprovant d’inscripció en el Registre de catalans i catalanes a l’exterior.
  • Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014, nacionals d’estats de la Unió Europea i d’altres estats part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa, residents a Catalunya. Per participar han de presentar el document d’identitat o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadà de la Unió Europea (on consta el número d’identitat d’estranger).
  • Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014, nacionals de tercers Estats, residents a Catalunya. Per participar han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent.

p1110971

On?

La Generalitat de Catalunya properament publicarà els punts de participació.

En aquest enllaç pots descarregar la papereta de participació:

http://www.participa2014.cat/pdf/P1_bi_descarregable.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: